70 LİK TÜRKİYE  ŞAMPİYONU
 2017 yılı Avrupa Taekwondo Federasyonunun faaliyet programında yer alan, Avrupa Şampiyonası  7-10 MAYIS-2017 tarihleri arasında Yunanistan’ın, Rodos adasında yapılacak olan, Taekwondo Poomse Avrupa şampiyonasına gitmek için Körfez Gençler Birliği Spor Kulübü sporcuları, Milli  Takım kampına davet edildiler. 8-14 NİSAN-20017 tarihleri arasında Ankara ,Angora Otelde yapılacak olan ,Milli takım seçme kampına gidecek sporcular.  6-10 –MART-2017 tarihleri arasında,Alanya’da yapılan TürkiyeTaekwondo Poomse  şampiyonasında

Şampiyon olan, İlimizin  Uzakdoğu sporları duayeni Taekwondo ve Kick Boks Teknik direktörü

Aşkın KAHVECİ, 2016 yılın sporcusu ve Peru’da yapılan Dünya Taekwondo Poomse şampiyonasında dünya  2.si olan Şevval YARAR Milli takım kampına çağrıldılar.Taekwond ve

Kick Boks teknik direktörü uluslar arası hakem Aşkın KAHVECİ Bir açıklama yaparak hedefim önce 70 yaşında, Türkiye’de şampiyon olmaktı, oldum 2015 te Sırbistan’da yapılan Avrupa şampiyonasında Finalde Kore asıllı Fıransız rakibime  2 puan farkla  yenilmemi sağlayan hakemlerin inadına ,bu kez çok çalıştım Yunanistan’a gidersem, Avrupa şampiyonu olarak dönmek istiyorum. 70 yaşında Türkiye Taekwondo tarihinde hiçbir sporcu 70 yaşında şampiyon olmadı, İnşallah bu şampiyonluk bana nasip olur ve tarihe geçerim dedi.

Birinci aşamayı geçtik, sıra ikinci aşamada, kampta seçilirsek hedefimize yavaş yavaş

İlerliyoruz demektir bekle bizi ANKARA;

BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Körfez Belediye Başkanımız Sayın İsmail BARAN’ ın yoğun programları olmasına rağmen bizlerin yanında olduğunu her an bizi telefonla arayarak başarılarımızı kutlayan tebrik eden Başkan yardımcısı İsa TAŞ bey ede ayrıca teşekkür ediyorum İlçemize şampiyonluklar yakışır  dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.