9. Yoğun Bakım Sertifika Töreni Gerçekleştirildi

SBÜ Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 17 Nisan – 30 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Program 21 günü teorik ve 21 günü pratik olarak yürütülen eğitim programı başarı olan kursiyerlere sertifikaları bugün düzenlenen törenle takdim edildi. Düzenlenen Sertifika törenine Hastane Başhekimimiz Uzm. Dr. Sinan Arslan, Hastane idarecileri ile hekimler ve sağlık personelleri katılım sağladı.
 
 
SBÜ Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Serap Ayhan açılış konuşmasında; Değişen ve gün geçtikçe artan hasta profilinin ihtiyaçlarını karşılamak, ileri teknoloji ve yeni tedavi stratejilerine uyum sağlamak için uzmanlık eğitimlerin gerekli olduğu yoğun bakım ünitelerinde sertifika eğitim programımızda kursiyerlerimize bilgi ve becerilerinin eğitimle kritik bakım alanlarına aktarabilmeyi hedeflediklerini kaydetti.
 
SBÜ Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin, Eğitim Araştırma Hastanesi vizyonuna uygun olarak 9. düzenlemiş olduğu Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programını başarı ile tamamladığını ve bu eğitim programında emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.
   
Program Başhekim Uzm. Dr. Sinan Arslan’ın konuşması ile devam etti. Konuşmasında; Sağlık Bakım Hizmetlerinde kaliteyi arttırmak ve bilgilerin güncellenmesi amacı ile eğitim programlarının devamlılığının önemine değindi. Hemşirelik hizmetlerinin daha nitelikli verilmesinde sertifikalı eğitim programlarının önemli olduğunu belirtti. Yoğun bakımda çalışan sağlık personellerinin özveriyle çalışarak kutsal bir görev gerçekleştirdiğini belirten Arslan “Sizlerin en mutlu olduğu anın, hayat mücadelesi veren bir hastayı ailesine sağlıkla teslim ettiği an olduğunu biliyoruz. Özverili çalışmalarınızın farkındayız ve sizleri önemsiyoruz. Eğitimde göstermiş olduğunuz üstün başarılarınızdan dolayı sizleri kutluyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.
  
Açılış konuşmalarının ardından Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programını başarı ile tamamlayan kursiyerlere sertifikaları, Yoğun bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programında eğitimci olarak katkıda bulunan çalışanlarımıza teşekkür belgeleri takdim edildi.
9. Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifika Programına katılan kursiyerler eğitimden duydukları memnuniyeti dile getirerek hastane yönetimine teşekkürlerini ilettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.