AK Kadınlardan Referandum  hazırlığı
 Aldıkları eğitimlerde ve yaptıkları toplantılarla halk oylamasına hazırlanan AK Partili kadınlar son olarak Genel Merkez Kadın Kolları’nın düzenlediği bölge toplantısına katıldı. AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları’nın düzenlediği, Marmara Bölgesi Eğitim Toplantısı İstanbul il başkanlığında yapıldı. AK Parti Kocaeli Kadın Kolları il başkan yardımcılarının eksiksiz katıldığı toplantıya ilçe kadın kolları başkanları da eksiksiz katıldı. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve teşkilat çalışmalarının konuşulduğu eğitim toplantısında Genel Merkez Kadın Kolları Başkan yardımcıları Tülay Selamoğlu ve Hasret Yavuz sunumlarını yaptı.

 

BAŞKAN SERPİL YILMAZ “BİNLERCE KADINLA SAHAYA İNİYORUZ”

AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini halka en iyi şekilde anlatmak için halk oylaması stratejilerini belirlediklerini ifade ederek “Anayasa değişikliği, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine en iyi şekilde hakim olmak için İl Başkanlığımızdan sokak sorumlularına eğitimlerimizi tamamladık. Artık sahaya çıkma zamanı” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.