AK KÖRFEZ 82.DANIŞMA MECLİSİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ
 Danışma Meclisi'ne Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman ve Mehmet Akif Yılmaz, İl Teşkilat Başkanı Mustafa Kocaman ve başkan yardımcıları katılım sağlayarak Ak Körfezin coşkusuna ortak oldu. Oldukça kalabalık katılımın gerçekleştiği danışma meclisi ilçe başkanı Osman Badem’in açılış konuşmasıyla başladı. Kadın Kolları Başkanı Sevil Özbek ve Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık, aylık faaliyet sunumunda bulundular. Ardından Körfez belediye Başkanı İsmail Baran selamlama konuşması gerçekleştirdi. Son olarak Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz kürsüye çıkarak içeriği anayasa ve sınır ötesi operasyonlar olan bir konuşma gerçekleştirerek birlik ve beraberlik içinde olunmasının önemine değindi.


   Kocaeli milletvekilleri Cemil Yaman, Mehmet Akif Yılmaz, il teşkilat başkanı Mustafa Kocaman, İlçe Başkanı Osman Badem ve Belediye Başkanı İsmail Baran katılımcı teşkilat mensuplarının sorularını cevaplamak için divana geçerek yerel ve genel gündem ile alakalı sorulara cevap verdi danışma meclisinin sonunda ilçe başkanı Osman Badem teşekkür konuşması yaparak kapanışı gerçekleştirdi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.