AK PARTİ'DE TEMAYÜL YAPILDI

Aday adaylarının başvurularının sonlanmasından sonra, tanışmalar ve siyasilerin kendilerini anlatma aşamasına geçilmişti.

Aday adayları bu aşamada tüm ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek yönetimlerle tanıştılar ve kendilerini anlatarak, destek istediler.

Bu çalışmanın da tamamlanmasından sonra bu kez temayül yoklamaları başladı. İl merkezinde kurulan sandıklarda ilçe yöneticileri, belediye başkanları, teşkilat başkanları, meclis üyeleri ve yönetimde söz sahibi olan siyasiler tercihlerini yaparak, Kocaeli Milletvekili aday listesinin belirlenmesinde önemli bir aşamayı uyguladılar.

AK parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ve Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’da ilçenin kararını temsil ederek, sandıkta oylarını kullandılar. Baran ve Söğüt, sonucun hayırlı olmasını dileyerek temayül seçimlerini kullandılar.

AK Parti’de, bu aşamadan sonra çeşitli istişareler de yapıldıktan sonra 13 kişilik liste belirlenecek ve adaylarla çalışmalara devam edilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.