AK Parti'den Bir İrtibat  Bürosu da Atalar’a

AÇILIŞIN ÇOK KALABALIK OLMASI BEKLENİYOR

AK Parti Körfez İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığının ilçe genelindeki açılış ve programları devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti’nin yeni bir seçim irtibat bürosunun açılışı da yarın gerçekleşecek. Atalar Mahallesi’ndeki seçim irtibat bürosunun açılışı, diğer bölgelerde olduğu gibi yine büyük bir destek ve ilgi içinde gerçekleşmesi bekleniyor.

AÇILIŞ 21.45’TE

İlçe SKM Başkanlığının programı kapsamında yapılacak olan Atalar Mahallesi’ndeki bu coşkulu ve önemli açılışın saat 21.45’te gerçekleşmesi bekleniyor. Program öncesinde saat 21.30’da İstasyon Camii önünde toplanacak olan teşkilat mensupları, Cumhur İttifakı partilerinin temsilcileri ve vatandaşlar, yürüyerek açılışın yapılacağı yere kadar gidecekler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817