AK PARTİ'DEN DURHASAN ÇIKARTMASI

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı ve yönetimi, Durhasan Köyü’nde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Programda, köy sakinleri Başkan Yazıcı ve ekibini samimiyetle karşıladı.

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları sahalardan çıkmıyor. İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı önderliğinde düzenlenen programlar kapsamında, her gün birden fazla bölgede vatandaşlarla bir araya geliniyor. Mahalle ziyaretleriyle vatandaşların taleplerini dinleyen ve hal hatırlarını soran Yazıcı ve ekibi köy ziyaretlerini de ihmal etmiyor. Son olarak Durhasan Köyü’nde ziyaretlerde bulunan AK Partili kadınlar, burada köy mevlüdüne katıldı ve yaşlı ziyaretlerinde bulundu.

‘24 HAZİRAN’IN ANLAMI BÜYÜK’

24 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çeken İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, “Seçimler milli iradenin en yüksek düzeyde tezahür ettiği, halkın kendi geleceğini kendi elleriyle biçimlendirdiği demokratik tercihlerin tezahür zamanlarıdır. Türkiye için ise 24 Haziran seçimlerinin anlamı bundan daha ötedir. Yeni yönetim sistemimizin ruhu gereği hükümetle Meclis tamamen ayrılacağı için, sandıktan çıkan neticenin etkileri çok daha güçlü, çok daha belirleyici olacak.

‘KOALİSYONA FIRSAT YOK’

Yeni sistemde Allah’ın izniyle koalisyona fırsat olmayacaktır. Seçilen cumhurbaşkanı tamamen kendi iradesiyle oluşturacağı hükümeti vasıtasıyla ülkeyi bir sonraki seçimlere kadar idare edecektir. Dolayısıyla sandıkta kullanılan oyun en az 5 yıllığına dönüşü yok, bunun için milletimizin oyunu kullanırken her zamankinden daha çok düşünmesi, her zamankinden daha çok şartları değerlendirmesi gerekiyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.