AK Parti İzmit kadınları arı gibi çalışıyor
 AK Parti İzmit Kadın Kolları yöneticileri halk oylaması kapsamında çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Mahallelerde girmedik sokak, çalmadık kapı bırakmayan İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve ekibi, çat kapı ziyaretleri ile İzmit’i karış karış gezmeye ve vatandaşlara ulaşmaya devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında Çat kapı ziyaretleriyle her gün bir mahallede 60 kişilik ekipleriyle vatandaşlara ulaşan Başkan Demirtaş her kapıyı çalıyor,  her esnafı ziyaret ediyor ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni anlatıyor.

 

33 MAHALLE ZİYARETİ

Adeta arı gibi çalışan kadın kolları seçim çalışmaları kapsamında, 23 mahalle 10 köy olmak üzere toplamda 33 köy ve mahallede ziyaretlerde bulundu. Gittikleri her yerde bölge esnafları ve vatandaşların yanı sıra, evlere de nokta ziyaretlerinde bulunan kadın kolları yöneticileri, hasta, engelli ve yaşlı ziyaretleriyle de vatandaşları yalnız bırakmıyor. İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz’ın da katıldığı ev ziyaretlerinde vatandaşlar kadın kolları yöneticilerini büyük bir ilgiyle karşıladı.

 

EV EV GEZİYORUZ

İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş programlarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Demirtaş, her gittikleri mahallede aynı zamanda 5 evde geniş katılımlı toplantılar, gerçekleştirdiklerini belirterek, hasta, yaşlı ve engellileri de ziyaret ettiklerini söyledi. Ziyaretlerinde, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında bilgilendirmelerde bulunduklarını ve vatandaşların sorularını yanıtladıklarını belirten Demirtaş, “Sokak sokak, ev ev, esnaflarımızı da gezerek ulaşmadık kimse bırakmıyoruz” dedi.

 

‘HALKIMIZIN DUASINI ALIYORUZ’

Cumhurbaşkanımızın selamını ileterek, vatandaşlarımıza kahvelerimizi armağan ederek, broşürlerimizi takdim ediyoruz. Hanımların günlerine, ev programlarına katılıyoruz. Kadın esnaflarımıza birebir nokta ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bu ziyaretlerimizde, vatandaşlarımızın hükümetimizin ve yerel yönetimlerimizin sosyal devlet anlayışıyla yaptığı çalışmalardan memnun olduklarını görüyoruz. Hükümetimizin hem genelde hem yerelde yaptığı çalışmalar ile halkımız kendini yalnız hissetmiyor, daha güçlü hissediyor. Halkımızdan memnuniyet ve dua alıyoruz” dedi.

 

KADINLARIMIZA NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZ

Demirtaş konuşmasının devamında, bu süreçte fedakarca çalışan kadın kolları teşkilatına teşekkür ederek, “Evinden, çocuğundan, ailesinden, her şeyinden fedakarlık yaparak, tamamen gönüllü olarak, hiçbir karşılık beklemeden bu çalışmalara katılan ve büyük çaba sarf eden kadınlarımıza ne kadar teşekkür etsek az. Bebeğini bırakıp gelenler, iş yerine kilit vuranlar, davası uğruna gönüllü olarak mücadele eden tüm kadınlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.