AK PARTİ KÖRFEZ İLÇE BAŞKANI RAMAZAN TUNA: “SEÇİM SANDIKTA KAZANILIR”

Sizlerin özveri ve desteğinizle partimize ‘Güçlü Türkiye’ yolundaki en büyük desteği Körfez’den vereceğiz” dedi.

BEŞ MAHALLE İÇİN TOPLANTI

AK Parti’de yaptığı saha programları ile büyük dikkat çeken, kentimizdeki iktidarın en tecrübeli ilçe başkanları arasında başı çeken Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, teşkilat içi toplantılara da büyük önem veriyor. Bu kapsamda bir süredir mahalle bazlı olarak yapılan Sandık Kurulu toplantıları bugün de devam etti. Bu kez beş mahalle için ortak bir toplantı gerçekleşti.

2023 SEÇİMLERİNİN ÖNEMİ

Yarımca Kültür Merkezi’nde düzenlenen Sandık Kurulu toplantısı ilçe başkanı Ramazan Tuna öncülüğünde gerçekleşti. Toplantıda 2023 yılının haziran ayında yapılacağı belirtilen cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerinin önemi vurgu yapan ilçe başkanı Tuna, “Sandık Kurulu ve İstişare Toplantılarımız mahalle bazlı olarak devam ediyor” dedi.

“ÖNEMLİ HİZMETLER YAPILDI”

Geride kalan 20 yıl içerisinde AK Parti’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde girdiği bütün seçimleri değerlendiren Tuna konuşmasında, “Ülkemizin nereden nereye geldiğini hepimiz görüyoruz, biliyoruz. Bu ülkede yapılamaz denilen birçok hizmet iktidarımız döneminde Türkiye’ye kazandırıldı” dedi.

“AYASOFYA YENİDEN İSLAM’A KAZANDIRILDI”

Türkiye üzerinde oynanan oyunların da olduğunu belirten Tuna, şöyle konuştu: “Bu oyunların son örneğini ülke ekonomimizde gördük. Dövizin bir anda o kadar yükselmesinin sebebi belli. Fakat yine liderimizle birlikte oynanan oyunları bozduk. Yapılamaz denilen büyük işler bu ülkede yapıldı. Ayasofya gibi bir kutlu mabet yeniden İslam dünyasına kazandırıldı.

“SEÇİMLER YAKLAŞIYOR”

Cumhurbaşkanımızın girilen bütün seçimlerde, referandumlarda başarılı olmasının temelinde sizler varsınız. Liderimiz teşkilatlarına çok güveniyor. Ve sizlerden aldığı büyük güçle, milletimizin sarsılmaz iradesi ve feraseti ile Türkiye düşmanlarına karşı dik bir duruş sergileniyor. Emekleriniz övgüye değerdir. 2023 seçimleri yaklaşıyor. O dönemde de yine aynı özveriyi sizlerden bekliyoruz.

“EN BÜYÜK DESTEĞİ KÖRFEZ’DEN VERECEĞİZ”

Seçimler sandıkta kazanılır. Bu anlamda sandık müşahitlerimizin, seçim günü partimiz adına çalışacak olan diğer arkadaşlarımızın emekleri çok büyük olacak. Sizlerin de desteği ile inşallah Türkiye’miz, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde güçlü ve büyük hedeflerine ulaşacak. Ve bu hedef istikametinde partimize en büyük desteği Körfez ilçemizden vereceğiz”. Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.