AK PARTİ KÖRFEZ SÜRECE HIZLI BAŞLADI

Saha çalışmalarının yanı sıra hazırlıklarını da tamamlamaya hız veren İlçe Başkanı Şener Söğüt, Akbis girişlerini tamamladı.

Hızlı bir tempoyla çalışmalara başlayan AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, seçim işlerinden sorumlu yönetim ekibiyle birlikte, Sandık Kurulu asil ve yedek listelerini tamamladılar.

Bilgisayar başına geçen Şener Söğüt ve ekibi, listeyi tek tek kontrol edip sisteme işleyerek hazırlıkların önemli bir adımını tamamladılar.

Ziyaret

Şener Söğüt ve yönetimi hazırlıkları devam ettirirken diğer yandan da saha çalışmalarına ağırlık vermeye başladılar. Tempoyu hızlandıran ilçe yönetimi, Körfez Azerbaycan Derneği’ni ziyaret ettiler. Şener Söğüt ziyaret sırasında erken seçim gelişmeleri ve gündem konuları hakkında açıklamalar yaptı, gelen soruları cevaplandırdı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.