AK Parti Körfez  Yine Çok Hareketli

İlçe başkanı Ramazan Tuna’nın öncülük ettiği parti programlarında ilçe yöneticileri, yaptıkları saha çalışmaları ile halka daha yakın bir duruş sergiliyor. Bu arada başlatılan yeni üye çalışmaları kapsamında örnek bir performans ortaya koyan parti yöneticilerinden Erdoğan Songur, bir süredir yaptığı çok sayıda yeni üye formunu ilçe başkanlığına teslim etti.

“ARTIK AYNI SAFTAYIZ”

Çalışma ile ilgili bilgiler veren AK Parti Körfez teşkilatının başarılı ilçe başkanı Ramazan Tuna, “Her gün çok sayıda isim partimize bizzat gelerek ya da bizim ulaşmamızla AK Parti saflarına katılıyor. Bu da partimizin etkisinin ve gücünün artarak, büyüyerek devam ettiğini gösteriyor. Bizimle birlikte AK davamızın bir neferi olan tüm gönül dostlarımıza teşekkür ediyor. Hoş geldiniz diyorum” dedi.

METE GÖREVİ DEVRETTİ

Öte yandan AK Parti’de geçtiğimiz günlerde önemli bir devir teslim de yaşandı. Uzun süreden bu yana Yavuz Sultan Selim Mahallesi Başkanlığı görevini yürüten Abdulvehap Mete yerine bundan sonra Yasin Gözalan atandı. Gözalan’ın atama belgesi geçtiğimiz günlerde kendisine verildi. Eski mahalle başkanı Mete’ye ise çiçek ve plaketle hizmetleri için teşekkür edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.