AK PARTİ KÖRFEZ’DE ADAY ADAYLARI KENDİLERİNİ TANITACAK

Meclis üyelikleri için başvuruların sürdüğü belirtilen partide sürecin en heyecanlı geçtiği bölgelerden biri de Körfez ilçe oldu. İlçede belediye başkanı Şener Söğüt doğal aday olarak kabul edilirken kendisine 9 isim rakip olarak çıktı.

KENDİLERİNİ TANITACAKLAR

İlçede; Ferhat Selvi, Alim Erdemir, Halil Küçük, Hayrettin Deniz, Kürşat Bulut, Mete Bilgin, Muhammet Kurtulmuş, Ömer Bektaş ve Sinan Barış Kaya belediye başkanlığına aday adayı olan isimler oldular. Bu kişiler için partide bugün özel bir program düzenlenecek. Körfez Tütünçiftlik Kültür Merkezi’ndeki toplantıda aday adayları pazar günü yapılacak temayül yoklamasında oy kullanacak teşkilat mensuplarına kendilerini tanıtacaklar.

145 KİŞİ KATILACAK

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan ve yönetim kurulunun ev sahipliğindeki programa yalnızca, temayülde oy kullanma hakkı bulunan ana kademe, ilçe gençlik kolları, ilçe kadın kolları, mahalle başkanları, meclis üyeleri ve 4 il iletişimcisi olmak üzere toplam 145 kişinin katılacağı bildirildi. Tanıtım toplantısı saat 19.00’da başlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.