AK PARTİ KÖRFEZ’DE BÜYÜKAKIN COŞKUSU

Toplantıda konuşan ve “Az önce Reis aradı. Haliç’e davet ederek durmak yok, yola devam dedi” diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın uzun süre partililerce ayakta alkışlandı

AK Parti’de ilçe teşkilatlarının danışma meclisi toplantıları devam ediyor. Bu kapsamda son toplantı önceki akşam Körfez ilçede gerçekleşti. AK Parti Körfez ilçe yönetiminin ev sahipliğinde ve Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıda büyük bir coşku hakimdi. Danışmaya katılanlar arasında AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, AK Parti MKYK Yedek Üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nureddin Okudan, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, MHP Körfez İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu, önceki dönem Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve çok sayıda partili katıldı.

“31 MART YENİ BİR MİLAT OLACAK”

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren ilçe başkanı Nurettin Okudan partilileri selamladı ve “İlk günkü aşk ve şevkle milletimize hizmet ediyoruz. Çok şükür geçen sürede hizmet aşkımız hiç azalmadı. Hem genelde ve hem yerelde yönetmeye değil hizmetkar olmaya talip olduk. 31 Mart seçimleri yeni bir milat olacak. Mahalli idareler bundan sonra çok daha güçlü olacak” dedi.

“31 MART ZAFERLE BİTECEK”

Daha sonra konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ise şunları söyledi: “Bugün salonu tıklım tıklım dolduran teşkilatlarımız gece gündüz çalıştı. Biz gücümüzü teşkilatımızdan alıyoruz. Yine sizinle birlikte yeni tarihler yazmaya devam edeceğiz. En son asrın seçimleri dediğimiz 2023 seçimlerini Cumhur İttifakı olarak zaferle tamamladık. Şimdi yeni bir zafer yine bizleri bekliyor. 31 Mart’ta da aynı sonucu elde edeceğiz.

TUNA’YI SAHNEYE ALDI

Düzenlenen danışma meclisinde daha sonra konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın sözlerine “Eski ilçe başkanımız Ramazan Tuna’nın sözleri vardı; maşallah Körfez diye. Ama ben kendisi gibi yapamadım” diyerek Tuna’yı sahneye davet etti. Tuna da mikrofonu eline alarak gür bir sesle “Muhteşemsin Körfez, yine tarih yazıyorsun, davana ve liderine sahip çıkıyorsun” ifadelerini kullandı ve salondaki coşku zirveye yükseldi.

“YARIN HALİÇ’E GEL DEDİ”

Konuşmasının devamında bir de gelişmeyi partililerle paylaşan Büyükakın, şöyle konuştu: “Az önce bir telefon geldi, Reis aradı. Reis arayınca insan heyecanlanıyor. Sizlere selamı var. Gürültüyü duydu, ne sesi o dedi. Körfez İlçe Danışma Toplantısındayız dedim, arkadaşlarımıza selam söyle dedi. Danışma toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyor. Bugün bu saatte neden aranacağını siz tahmin edersiniz. ‘Yarın Haliç’e gel durmak yok yola devam’ dedi.”

“CHP BELEDİYECİLİĞİ HAYAL SATTI”

Büyükakın bu renkli anların ardından konuşmasına başladı ve hedefinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu vardı. “CHP belediyeciliği ile ortaya çıkan bir kavram ortaya çıkardılar” diyen Büyükakın, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Bunların belediyeciliği törenleri bile farklı. Temel atmama töreni yapıyorlar. Hep hayal sattılar. Bizde hayal yok. Bizim önceki dönem belediye başkanlarımızın yaptıkları hasbelkader onların döneminde bitiyorsa açılışlarını mutlaka yapıyorlar.

“KARLA MÜCADELE EDERKEN BEYEFENDİ TATİL YAPAR!”

CHP belediyeciliği aynı zamanda tabela belediyeciliğidir. Bunların belediyeciliğinde aynı zamanda karla mücadele en güzel sosyal medya üzerinden yapılır. Sosyal medyada sahadayız ve çalışıyoruz derler. Yollar açılmaz, kepçeler sosyal medyada montaj yapılır göremezsiniz. Ama millet kar belasını yaşarken beyefendi tatildedir, büyükelçilerle yemektedir ya da kar tatilindedir. Sonra der ki ‘Tatil benim de hakkım.’ Ya Ekrem’ciğim ne zaman çalıştın da tatil senin hakkın oldu?” diye konuştu.

DEPREMİ HATIRLATTI

Toplantıda son olarak konuşan il başkanı Şahin Talus ise sözlerine espri ile başladı. Talus “Tahir başkana konuşmadayken telefonu bana bırak, Cumhurbaşkanımız ararsa ben açayım dedim. Ama Cumhurbaşkanımız erken davrandı. Başkanımız bir baba gibi. 6 Şubat depremlerini hatırlayın, büyük bir felaket yaşadık. Buradaki hizmetleri için Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a ve Körfez Belediye Başkanımız Şener Söğüt’e teşekkür ediyorum. Onlar hep o bölgedeydi.

“CUMHURBAŞKANIMIZA SÖZ VERDİK”

14-28 Mayıs seçim süreçlerini birlikte atlattık. 7’li masadakiler, Kandil’den haber sallayanlar bize geliyoruz diyorlardı. Hatta bakanlıkları paylaşmışlardı ama bizi liderimiz Recep Tayyip Erdoğan milletin ferasetini biliyordu. Türkiye, milletimiz gereğini yaptı. Yerel seçim sürecinde aday adayı olan tüm kardeşlerimle birlik içinde süreci götürüyoruz. Herkes bu koltuğa sadece bir kişinin oturacağını biliyor. Geçen seçim Şener başkanımız aday adayıydı ona nasip oldu. Ben de Başiskele’de aday adayı oldum bana nasip olmadı. Fakat şimdi il başkanıyım. Biz cumhurbaşkanımıza söz verdik 13-0 yapacağız. Ben bu sözü verirken teşkilatıma güvendim” dedi. Toplantıda konuşmaların ardından İYİ Parti’den istifa eden çok sayıda kişiye AK Parti rozetleri parti protokolü tarafından takıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.