AK Parti Körfez’de Meclis  İçin Bir Aday Adayı Daha

İlçede geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen, aynı zamanda aslen Ağrılı olduğu öğrenilen Metin Ay, müracatında iddialı mesajlar verdi.

“AMACIM ADAYIMIZA GÜÇ KATMAK”

Başvuru dosyasını AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan’a bizzat takdim eden genç iş insanı Metin Ay, “Bizim için önemli olan AK Partimizin Körfez ilçemizde yeniden iktidar olmasıdır. Bunun için sorumluluk almak, partimize ve adayımıza güç katmak amacı ile belediye meclis üyesi olarak hizmet etmek üzere aday adaylığı müracaatımızı yapıyoruz” diye konuştu.

OKUTAN TEBRİK ETTİ

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan ise Metin Ay’ın genç bir isim olarak belediyemeclisüyeliği için aday adayı olmasını önemsediklerini, partilerinde gençlerin önünün her zaman açık olduğunu dile getirdi ve Ay’a başarılar diledi.

METİN AY KİMDİR?

1995 Eskişehir doğumlu, aslen Ağrılıdır. İlk ve orta dereceli eğitimini Eskişehir’de tamamladı. Anadolu Üniversitesi Lojistik ve Atatürk Üniversitesi Işletme Bölümünde yüksek tahsiline devam ediyor. Körfez ilçesinde kurulan Ay İskele, Ay Boru ve Ay Global Truzim olmak üzere aile şirketinin yönetim kurulunda yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.