AK Parti Körfez’den  Bir Büro Açılışı Daha

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın 31 Mart seçimleri öncesindeki adayı olarak belirlenen mevcut Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün saha çalışmaları aralıksız şekilde devam ediyor. Gittiği her yerde büyük ilgi ile karşılanan Başkan Söğüt bir taraftan halkla buluşmalarını sürdürürken, diğer taraftan da AK Parti İlçe Teşkilatının açılış ve özel toplantıları devam ediyor.

AÇILIŞ 21.30’DA

Bu kapsamda AK Parti Körfez İlçe SKM Başkanlığının organizesinde yarın Fatih Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu açılışı yapılacak. Mahalle merkezinde düzenlenecek açılış öncesinde partililer Körfez Camii önünden tören alanına kadar yürüyecek ve kortej halinde Fatih Mahallesi’nde gövde gösterisi yapacak. Açılış töreni ise saat 21.30’da başlayacak. Programa vatandaşların ve Cumhur İttifakı partilerinin yöneticilerinin büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817