AK Parti Körfez’de Seçim Hazırlıkları Başladı

AK Parti’de teşkilatların tüm yönetim kademeleri yoğun saha çalışmalarının yanı sıra parti içi toplantılarını da aksatmadan yürütüyor. Özellikle Ramazan Tuna’nın ilçe başkanlığında büyük bir ivme kazanan Körfez İlçe yönetimi de haftalık toplantılarını bu akşam gerçekleştirdi. Yönetim öncesinde yürütme kurulu da toplanarak gündem maddeleri üzerinde görüşmesini gerçekleştirdi.

SEÇİM TOPLANTISI GİBİ

İlçe başkanı Ramazan Tuna öncülüğünde gerçekleşen yönetim kurulunda bir yıl sonra yapılacağı duyurulan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri öncesindeki son durum ele alındı. Buna göre seçim kurulu, sandık başlarında görev yapacak olan müşahitler, okul ve kat sorumlularının ehemmiyeti gibi konular üzerinde duruldu.

DOĞAL GAZ SİSTEME GİRİYOR

Toplantıda konuşan ve gündemdeki konuları paylaştıktan sonra ulusal konular üzerine açıklamalarda bulunan AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, “Karadeniz gazı denize indirilen borular ile 2023 yılının ilk çeyreğinde sisteme dahil edilecek. İlk etapta 10 milyon metreküp gaz sisteme alınacak. 2026 yılında ise 40 milyon metreküp gazı sisteme dahil edilecek.

“ABDÜLHAMİD HAN DENİZE AÇILDI”

İlçe başkanı Tuna, şöyle devam etti: “Turksat 5B uydu sistemi ile veri iletişim kapasitemiz 15 kat arttı. Bu sistem özellikle deniz ve havacılık sektörlerinde çok faydalı olacak. Yeni teknolojiler ile yerli ve milli üretilen 4. sondaj gemimiz olan “Abdülhamid Han” sondaj gemisi de yeniden işleme alındı.

“YÜKSELİŞ 2023 YILI SONRASINDA DA SÜRECEK”

Türkiye bulunduğu coğrafi konum itibarıyla ticaretin de merkezi durumundadır. Ayrıca ülkemiz sanayi üretiminde sürekli yükselen, her ay yeni dış satış rekorlarının kırıldığı bir ülkedir. Türkiye’nin ihracatı aylık olarak ortalama 20 milyar dolar civarındadır. İnşallah 2023 yılının haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerde bu hizmetler ve gelişim artarak devam edecektir.

YEREL HİZMETLERİ ANLATTI

Yerel yönetim anlamında AK Partili ellerce yönetilen Körfez Belediyemiz, son seçim üzerinden geçen 3 yıllık dönem sonunda bölgemize büyük hizmet kazanımları sağlamıştır. Pandemi döneminin bitme aşamasına gelmesi ile sosyal etkinlikler de daha fazla düzenlenmeye başlanmıştır. Yine belediyemizce gerçekleştirilen Kiraz Festivali kapsamındaki konser ve kortej yürüyüşü gibi etkinlikler milletçe bu programları ne kadar özlediğimiz ortaya koymuştur”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.