AK Parti Teşkilatları  Söğüt’ü Yalnız Bırakmıyor

Bugüne kadar vatandaşların yanı sıra, sivil toplum kuruluşları ve birçok kurum ve kuruluşun temsilcilerini makamında kabul eden Başkan Söğüt’ü, yıllardır omuz omuza mücadele verdiği AK Parti teşkilatları da yalnız bırakmıyor.

PROJELERİ DE ANLATTI

Başkan Söğüt bu kapsamda son olarak partisinin Mimar Sinan, İlimtepe ve Kirazlıyalı Mahallesi teşkilatlarını ayrı ayrı makamında konuk etti ve kendileri ile hem seçim sürecini değerlendirdi hem de bundan sonraki süreçte hayata geçirilecek olan çalışmalar hakkında kendilerini bilgilendirdi.

SÖĞÜT TEŞEKKÜR ETTİ

Teşkilat mensupları ile yakından ilgilen Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Bizler teşkilatımız sayesinde bir yerlere geldik. Seçim sürecinde tüm partililerimizin emekleri oldu. Hepsine sonsuz teşekkür ediyoruz. Emekleri ve gayretleri çok. Tüm yol arkadaşlarımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayaklarınıza sağlık” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.