AK Parti Teşkilatları Yine Bir Ve Beraber

Yönetim kademelerinde yer alan ve partinin seçilmişleri arasındaki uyumlu çalışmalar AK Parti’nin her kademesinde kendini hissettiriyor. Son olarak ilçe yönetim kurulunun dün akşam gerçekleşen yönetim kurulu toplantısına Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de katıldı.

SÖĞÜT SUNUM YAPTI

İlçe başkanı Ramazan Tuna’nın başkanlık ettiği toplantıya il yöneticilerinin yanı sıra kadın kolları başkanı Aysun Demir, gençlik kolları başkanı Doğan Orak, meclis üyeleri ve ilçe ana kademe yöneticileri eksiksiz olarak katıldı. Toplantıda yapılan parti çalışmaları ele alındı ve ayrıca yerel hizmetlerle ilgisi belediye başkanı Şener Söğüt’ün sunumu dinlendi.

“İKTİDARIMIZ SÜRECEK”

Toplantı sonrasında bir açıklama yapan AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, “Bugün her zamankinden daha güçlü bir teşkilat yapılanmasına sahibiz. Bugün bizimle birlikte olan parti yöneticilerimize teşkilat mensuplarımıza, meclis üyelerimize ve belediye başkanımız Şener Söğüt’e teşekkür ediyoruz. Bu uyum ve güçlü birliktelik bizleri 2023 yılı haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerde yeniden iktidara taşıyacaktır” dedi.

“MUHALEFETİ GÖRDÜK”

Tartışmalı geçen Körfez Belediye Meclisi’nin mayıs ayı toplantısı hakkında da konuşan ilçe başkanı Tuna, “Burada ilçemizdeki muhalefetin durumunu gördük. Dün başka bugün başka zihniyetinin yeni bir örneğini daha sergilediler. Aslında şaşırmadık, onlar kendilerine yakışanı yaptılar. Meclisi çalıştırmamak olmayan bir durumu varmış gibi gösterip fırsatçılık yapmak istediler. Fakat son mecliste tüm oyunları bir kez daha bozuldu” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.