AK Parti’de Çınar ve  Coşkun Resmen Aday Adayı

Belediye başkan adaylarının açıklanmasının ardından listelerin oluşturulmasına başlanacak. Partide özellikle Körfez İlçe Teşkilatında büyük bir hareketlilik yaşanıyor. İlçede hemen her gün yeni isimlerin resmi müracaatta bulunmaları bekleniyor.

İLK BAŞVURU ÇINAR’DAN

Bu kapsamda önceki gün Amasyalı iki isim meclis üyeliği için resmi başvurusunu yaptı. Uzun yıllardır AK Parti Körfez İlçede yönetim kurulu üyeliği yapan, son olarak Tanıtım ve Medya Başkanlığını yürütürken görevinden istifa eden Ahmet Çınar, meclis üyeliği aday adaylığı başvurusunu resmen yaptı. Parti binasındaki törende dosyasını ilçe başkanı Nurettin Okutan’a teslim eden Çınar, açıklamasında iddialı mesajlar verdi.

“SÜRECİN BİR PARÇASI OLMAK İSTİYORUZ!”

Çınar yaptığı açıklamada “Tarihi bir seçime giriyoruz. Şayet mayıs ayındası büyük seçim zaferinin bir anlamı olsun istiyorsak, ülkemizin tüm seçim bölgelerinde yerel yönetimleri ak ellere emanet etmeliyiz. Bu konuda Körfez ilçemizde de sürecin bir parçası olmas ve deneyimlerimizi Körfez halkının hizmetine sunmak amacı ile belediye meclis üyeliği için aday adaylığı başvurumuzu yapıyoruz” dedi.

OKUTAN TEBRİK ETTİ

Daha sonra ise bir başka Amasyalı olan Musa Coşkun resmi müracaatını yaptı. Tıpkı Ahmet Çınar gibi başvuru dosyasını ilçe başkanı Okutan’a elden veren Coşkun, Körfez ilçeye hiçmet için bu yerel seçimi bir fırsat olarak gördüklerini dile getirdi. Bu arada törenlerde hazır bulunan AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan da her iki aday adayını tebrik ederek başarı temennisinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.