AK Parti’de Erdal Oruç da Aday Adayı

Bu kapsamda parti teşkilatları arasında en yoğun bölgelerden biri de Körfez ilçe olarak dikkat çekiyor. Bu kapsamda önceki gün düzenlenen geniş katılımlı bir törenle yeni bir isim daha Körfez Belediyesi meclis üyeliği için resmi müracaatta bulundu.

“BÜTÜN TECRÜBELERİMİZİ MİLLETİMİZ İÇİN KULLANACAĞIZ”

Uzun yıllardır parti teşkilatlarında bulunan, son olarak Körfez İlçe yönetiminde yer alırken görevinden istifa eden kentin başarılı ve saygın iş insanlarından Erdal Oruç da meclis üyesi aday adayı oldu. Parti binasındaki törenle resmi başvurusunu yapan Oruç, yaptığı açıklamasında, “Körfez Belediyesi meclis üyeliği aday adaylığı başvurumuzu gerçekleştiriyoruz. Rabbim ilçemize ve ülkemize hayırlı eylesin. Bundan sonra bilgi, birikim ve tecrübelerimizi Körfez Belediyemiz ve milletimiz için değerlendirmek istiyoruz” dedi.

OKUTAN TEBRİK ETTİ

Öte yandan Erdal Oruç’un gerçekleşen aday adaylığı başvuru töreninde AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, Körfez Belediyesi Genel Koordinatörü Cengiz Öztürk, meclis üyesi aday adayları, parti yöneticileri ve Oruç’un yakınları hazır bulundu. Törende konuşan ilçe başkanı Okutan ise eski ilçe yöneticisi olan Erdal Oruç’a aday adaylığının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.