AK PARTİ’DE MANAV BİRLİKTELİĞİ!

14 Mayıs’ta tarihi bir seçime hazırlanan Türkiye’de tüm siyasi partilerde hazırlıklar devam ediyor. Partilerde milletvekili aday adayları bir bir ortaya çıkıyor. Bu adaylar arasında çok önemli bir isim öne çıkıyor. Partinin Körfez teşkilatında son yıllardaki çalışmaları ile öne çıkan ilçe başkanı Ramazan Tuna, bilindiği gibi görevinden istifa ederek milletvekili aday adayı olmuştu.

İKİ İSİM BİRLİKTE ZİYARETLER YAPIYOR

Manav kimliği ile bilinen Tuna, aynı zamanda kanaat önderi olarak kabul ediliyor. Ayrıca Tuna gibi bir diğer manav aday adayı da İzmit İlçe Başkanlığından istifa ederek göreve soyunan Ali Güney. Ancak son günlerde iki manav milletvekili aday adayının sürekli birlikte hareket etmesi ve ziyaretlerini beraber yapmaları dikkat çekiyor.

İLÇELERİ GEZDİLER

AK Partili Ramazan Tuna ile Ali Güney, geçtiğimiz gün ilçe başkanlarına da birlikte gitti. Bu kapsamda iki aday adayı; Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, Körfez İlçe Başkan Vekili Nurettin Okutan, Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral ve Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz’ı ziyaret etti. Körfez’deki ziyaret sırasında Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817