AK PARTİ’DE SOSYAL POLİTİKALAR BAŞKANLARI DİLOVASI’NDA TOPLANDI

Partinin en önemli birimlerinden biri olarak öne çıkan Sosyal Politikalar birimlerinin ilçelerdeki başkanları ve komisyonlarında yer alan isimler, aylık toplantıda bir araya geldi. AK Parti İl Teşkilatı Sosyal Politikalar Başkanı Zeki Canşi başkanlığındaki toplantı Dilovası’nda gerçekleşti.

FAALİYETLER ELE ALINDI

Dilovası İlçe Teşkilatının ev sahipliğindeki toplantıya birim başkanı Zeki Canşi ve ilçe sorumlularının yanı sıra Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, ilçe başkan vekili Av. Fevzi Karadaş da hazır bulundu. Güncel konuların ele alındığı toplantıda partinin saha çalışmalarında son durum ve sosyal anlamda yapılacak faaliyetler üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu, ayrıca yeni dönemde yapılacak çalışmalar ele alındı.

KÖRFEZ’DEN KAPÇAK KATILDI

Öte yandan Dilovası’nda düzenlenen toplantıya ilçe teşkilatının Sosyal Politikalar Başkanı Ahmet Kapçak ile Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanı Şirin Ayan da katılanlar arasında yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.