AK Parti’den Geleneksel İftar

Parti yöneticilerinin büyük ilgi gösterdiği ve Yeniyalı Mahallesi’ndeki Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlenen iftar organizasyonunda yüzlerde partili ve vatandaş, oruçlarını birlikte açmanın mutluluğunu yaşadı.

İTTİFAK TEMSİLCİLERİ DE KATILDI

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okudan ve yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen iftara ayrıca Körfez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan adayı Şener Söğüt, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Körfez İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu ve yönetimi, BBP temilcileri, sandık müşahitleri ve kurul yetkilileri, gençlik ve kadın kolları yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.

“BİRLİK VE BÜTÜNLÜK İÇİNDE”

İftar öncesinde etkinlikte ilk olarak konuşan AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okudan, “Teşkilatlarımız güçlü ve dirayetle çalışıyor. İnşallah 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde yine büyük bir zafer elde edeceğiz. Bu zafer için sandık görevlilerimize büyük görevler düşüyor. İnşallah birlik ve bütünlük içinde Cumhurbaşkanımıza en büyük desteği Körfez ilçeden vereceğiz” diye konuştu.

“SON OY SAYILANA KADAR…”

Daha sonra söz alan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ise, “31 Mart gece son sandıkta bulunan son oy sayılana kadar özveri ile çalışmak durumundayız. İnşallah tüm anket sonuçları ve sahadan gelen bilgiler bu seçimleri yine farklı bir netice ile kazandığımız yönünde. İftar soframızda bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817