Ak Partili adaylardan birlik beraberlik mesajı.!

Adayın henüz belli olmadığı partide aday adaylarından Ferhat Selvi, Mete Bilgin, Sinan Barış Kaya, Ömer Bektaş, Halil Küçük ve Hayrettin Deniz, AK Parti Körfez İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığını ziyaret etti.

İLÇE SKM’Yİ KUTLADILAR

Gerçekleşen ziyaret sırasında AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan ve İlçe SKM Başkanı Ahmet Aslan  ve SKM. görevlileri da hazır bulundu. Seçim çalışmalarının ele alındığı buluşma sonrasında bir açıklama yapan aday adayları, 31 Mart’taki yerel seçimlerin şimdiden hayırlı olmasını, aday kim açıklanırsa açıklansın arkasında duracaklarını, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalara devam edeceklerini belirttiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Necmi Sertan 6 ay önce

Orada olanlari tebrik ediyorum. Peki olmayanlar niye yok? Umarim bu fotografim içindekilerden biri aday olur. Her seyden evvel önce nezâket ve saygi şarttir.