AK Partili Kadınlar Durmak Bilmiyor

Özellikle başkanlığa Aysun Demir’in atanmasının ardından kent ve hatta ülke genelinde yaptıkları kampanyalar ve özel siyasal hamlelerle öne çıkan Körfez AK Partili kadınlar, mahalle gezileri kapsamında bu kez Çamlıtepe Mahallesi’nde vatandaşlara konuk oldular.

KALABALIK GİTTİLER

Gerçekleşen ziyaretlerde İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir ve yönetimine Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün eşi Hatice Söğüt de eşlik etti. Yapılan bu saha programı kapsamında partili kadınlar, engelli ve hasta ziyaretleri yaparken, ayrıca mahalledeki bazı yaşlı vatandaşlar ile parti üyesi kadınlara konuk oldular. Öte yandan bölgede ikamet eden ve yakınlarını kaybeden kişilere de taziye ziyaretinde bulunuldu.

SAHA PROGRAMLARINA DEVAM

Öte yandan “Hoş geldin Komşum” projesi ile de yeni taşınan vatandaşlara konuk olundu. Gün boyu devam eden bu özel ziyaretlerin ardından yaptığı açıklama ile saha programlarını değerlendiren AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir, “Yaptığımı her ziyaretimizle gönülden gönüle yol buluyoruz. 2023 seçimlerine kadar var gücümüzle çalışacak, ulaşılmadık tek vatandaş bile kalmayıncaya kadar sahada mücadele edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.