AK Partili Kadınlar  Kandili Dolu Geçirdi

Kandil dolayısıyla sahil bölgeleri başta olmak üzere ilçenin belirli bölgelerinde stant kuran ve Körfezlilerin kandillerini tebrik eden AK Partili kadınlar, bir araya geldiği vatandaşlara kandil simidi de ikram edildi.

SÖĞÜT DE EŞLİK ETTİ

Yapılan kandil programına Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de katıldı. Başkan Aysun Demir ile beraberindeki parti yöneticileri, yapılan siyasi çalışmaların yanı sıra ilçede yapılan diğer çalışmalara da uğradı. Partili kadınlar Tütünçiftlik Kent Meydanında Körfez Belediyesi tarafından gerçekleştirilen kandil simidi dağıtım standını ziyaret etti.

OKUTAN DA KATILDI

Burada da Başkan Söğüt ile bir araya gelen AK Partili kadın kolları yöneticileri, simit dağıtımına bir ara eşlik etti ve vatandaşların mevlit kandillerini kutladı. Öte yandan AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan da beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte AK Partili kadınların standını ziyaret ederek çalışmaları için kendilerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.