AK Partili Kadınlar Yeni Üye Çalışmasında

Özellikle Aysun Demir’in başkanlığa getirilmesinin ardından büyük bir hareketliliğin yaşandığı, özellikle hayata geçirilen projelerle dikkat çeken AK Partili kadınlar, özellikle partilerine kazandırdıkları yeni üyelerle öne çıkıyorlar.


 

KÖRFEZLİLER İLGİ GÖSTERDİ

Son olarak Yarımca sahilinde bir araya geldikleri vatandaşların üyelik taleplerini kabul eden AK Partili kadınlar, sahilde zaman geçiren Körfezlilerin yakın ilgisi ile karşılaştılar. Çalışmayı yakından takip eden ve partili kadınlarla stant çalışmasına katılan İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir, yaptığı açıklamada 2023 seçimlerine vurgu yaptı.


“HALKIMIZ BİZE GÜVENİYOR”

Yaklaşık bir yıl sonra yapılacak olan seçimlere parti olarak hazır olduklarının altını çizen Demir, “2023 yılında ülkemizin zirve yolculuğunun başlayacağı bir seçim yapılacak. Bu önemli seçime bizler AK Parti teşkilatları olarak hazır olarak gireceğiz. Milletimize güveniyoruz. Zaten yaptığımız saha programlarımız sırasında halkımızın ilgisini yüksek olarak görmek bu gerçeği ortaya koyuyor” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.