AK Partili Kadınlardan Babalar Gününe Özel Kutlama

Özellikle Aysun Demir’in başkanlık görevine atanmasının ardından ilçe kadın kolları yönetiminde başlayan büyük hareketlilik yapılan saha çalışmalarında kendini göstermişti. Son dönemde ilçede yaşayan genç kızlara yönelik çeyiz projesi ile ülke genelinde ses getiren Körfez AK Partili kadınlar Babalar Gününü de boş geçirmedi.

SÖĞÜT VE TUNA DA KATILDI

Bu özel günde AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir ve yönetimi tarafından düzenlenen etkinlikte şehit babaları ile bazı davetliler ağırlandı. Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde, Başkan Aysun Demir’in ev sahipliğinde gerçekleşen Babalar Günü etkinliğine; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, belediye başkanı Söğüt’ün eşi Hakice Hanım da katıldı.

DEMİR KONUKLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

Buluşma sırasında konuklarına seslenen Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir, “Hayatımızın her alanında varlığını hissettiren, destekleri ile daima yanımızda olan, ulu bir çınar gibi yaslandığımız başta şehit babaları olmak üzere tüm babaların, Babalar Günü kutlu olsun. Bu vesile ile düzenlediğimiz programımıza katılan tüm konuklarımıza teşekkür ederiz” dedi.

TUNA KADINLARI KUTLADI

Daha sonra konuşan ilçe başkanı Ramazan Tuna ise, çalışmaları dolayısıyla Aysun Demir ve yönetimini tebrik ederek, “Kadın kolları yönetimimizin organize ettiği Babalar Günü etkinliği çok anlamlı ve özel bir program oldu. Bu güzel organizasyon için tüm kadın kolları teşkilatımızı tebrik ediyor, emeği geçenleri kutluyorum” diye konuştu.

HEDİYELER DAĞITILDI

Son olarak konuşan belediye başkanı Şener Söğüt de, başta şehitlerimizin babaları olmak üzere tüm babaların bu özel günlerini kutladı ve, “Babalarımız yokluklarında daha iyi anlaşılan kişilerdir” dedi. Yapılan konuşmaların ardından programa katılan babalara hediyeleri parti protokolü tarafından takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.