AK Partili Kadınların Özel Bir Konuğu Vardı

İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir ve Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün eşi Hatice Söğüt’ün de eşlik ettiği program sırasında MKYK Üyesi Yıldız, çeşitli programlara bizzat katılım gösterdi.

ZİYARETLER YAPILDI

Aynı zamanda Kocaeli Koordinatörü olan Dora Kübra Yıldız, programları kapsamında Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ile bir araya geldi. Daha sonra Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ile de bir araya geldi. Tuna ile buluşmada İlçe Koordinatörü Gül Yaşar Uçar da hazır bulundu. AK Partili kadınlar parti programı kapsamında ayrıca ilçe teşkilatında, asil ve yedek yönetim kurulu ile mahalle başkanlarımız ve yönetimleri, sandık kurulları ve üyelerle toplantı yapıldı.

ÇEYİZ PROGRAMINA KATILDI

Günün son etkinliğinde ise konuk MKYK Üyesi Dora Kübra Yıldız, Körfez İlçe Kadın Kolları yönetiminin ülke genelinde büyük ses getiren ve evlilik hazırlıkları yapan genç kızlara yönelik düzenlenen çeyiz desteği programına da katıldı. Aysun Demir ve yönetiminin ev sahipliğindeki programa Kocaeli Koordinatörü Dora Kübra Yıldız’ın yanı sıra İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, Hatice Söğüt ve parti yöneticileri eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.