AK Partili Kadınlar Kahvaltıda Buluştu


Mahalle yapılanmaları arasında da büyük bir özveri ile çalışmaların gerçekleştiği Körfez AK Partili kadınların son olarak Esentepe Mahallesi’nde düzenlenen kahvaltı programı son derece renkli görüntülere sahne oldu.

BÜYÜK İLGİ VARDI

AK Parti Esentepe Mahallesi Başkanı Zuhal Zaman ce yönetimi ile ilçe kadın kolları yöneticilerinden Mahi Aydoğdu’nun ev sahipliği ile gerçekleşen kahvaltı buluşmasına Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün eşi Hatice Söğüt, il iletişimcileri Emel Korkmaz ve Safinaz Gülçebi ile kalabalık bir grup katıldı.

DEMİR TEŞEKKÜR ETTİ

Buluşma sonrasında mahalle kadın kolları yönetimine teşekkür eden Başkan Aysun Demir, “Bu etkinlik hepimiz için güzel oldu. Hem teşkilatımızın değerli mensupları ve hem de vatandaşlarımızla bir araya geldik. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817