AK Partili Kurtuluş Ayağının  Tozu İle Sahaya Çıktı


Partide çok sayıda isim son günde ilçe teşkilatlarına giderek bölgelerinde resmi adaylık başvurularını yaptılar. Bu isimlerden biri de Körfezli iş insanı Muhammet Kurtuluş oldu. Son genel seçimde milletvekilliği için de aday adayı olan Kurtuluş, bu kez şansını yerel seçimle ilgili kullandı ve Körfez Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatını yaptı.

YENİYALI ZİYARETİ

Kurtuluş, yaptığı başvurunun hemen ardından ayağının tozu ile saha çalışmalarına başladı. Kurtuluş ilk olarak dün akşam saatlerinde Yeniyalı Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Yeniyalı Merkez Camii altındaki cami cemaati ile bir araya gelen, ardından bölgedeki esnafı turlayarak halkla bulşan aday adayı Muhammet Kurtuluş, mahalle sakinleri ile buluşmasında samimi diyaloglar kurdu.

GENÇLERİ DE DİNLEDİ

Kurtuluş, gençlerle birlikte Köşe Cafe’de yaklaşan yerel seçimleri ile ilgili sohbet etti ve vatandaşlardan AK Parti’ye destek olmalarını istedi. Gezisi sırasında ayrıca Yeniyalı Mahallesi’nin önemli simalarından olan muhtar Seyfettin Yıldız ve vatandaşlarla buluştu. Kurtuluş gittiği her yerde halkın yakın ilgisi ile karşılaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.