AK PARTİLİ VEKİLLER MUŞLULARLA BULUŞTU

AK Parti’nin ilimiz milletvekillerinden Radiye Sezer Katırcıoğlu ile Sami Çakır, teşkilat programlarına katılmak üzere Körfez ilçeye geldi. İki milletvekiline ilçe başkanı Ramazan Tuna ve yönetiminin yanı sıra Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de eşlik etti.

2023 HEYECANI BAŞLADI

Milletvekilleri Katırcıoğlu ile Çakır ve teşkilat mensupları, Körfez Muşlular Derneği yönetimine de konuk oldu. Gerçekleşen buluşmaya Muşluların büyük ilgi göstermesi dikkat çekti. Toplantıda konuşan ve parti çalışmalarından söz eden ilçe başkanı Ramazan Tuna, Türkiye’nin 2023 Haziran ayında yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin heyecanını şimdiden yaşamaya başladığını söyledi.

ENGİN ÖZKOÇ HEDEFTEYDİ

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ise yerel hizmetlerle ilgili konulara değindikten sonra yapılan ve bundan sonra hayata geçirilecek olan projeler hakkında bilgilendirmede bulundu. Daha sonra konuşan milletvekili Sami Çakır ise özellikle konuşmasında CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç’u Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili sözleri üzerinden eleştirdi ve muhalefete yönelik tepkisini dile getirdi.

“BU YAPILANI MİLLET AFFETMEZ”

Çakır, Türkiye’nin ekonomik sorunlarının var olduğunu, milletin bu sorunların çözümünü yine AK Parti’de ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da gördüğünü dile getirdi. Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun da hedefinde CHP’li Engin Özkoç vardı. Muhalefet partilerinin bugün FETÖ’nün iftiralarının arkasına saklandığını ima eden Katırcıoğlu, Engin Özkoç’un bu ülkenin cumhurbaşkanına hakaret ettiğini belirterek, “Bu yapılanın hesabını milletimiz sorumlularından soracaktır” dedi.

NOKTA ZİYARETLERİ YAPTILAR

Öte yandan AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı’nın gerçekleşen Muşlular Derneği ziyaretinin ardından bazı nokta ziyaretlerinde bulunuldu. Heyet program sonrasında Şimşek, Avaz, Yıldız, Gözüm ve Aysal ailelerine konuk oldu. Buluşmalarda milletvekili Sami Çakır da hazır bulundu. Körfezli yakınlarını kaybedenlere taziye, hastası olanlara geçmiş olsun dilekleri iletilirken, yaşlı ve engellilere destek verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.