AK PARTİLİ VEKİLLERDEN  SÖĞÜT’E KUTLAMA ZİYARETİ

31 Mart Pazar günü gerçekleşen mahalli idareler seçimlerinde ikinci kez üst üste Körfez Belediye Başkanlığını kazanan Şener Söğüt, makamında tebrik ziyaretlerini kabulünü sürdürüyor. Kent genelinden bu zamana kadar çok sayıda ismi kabul eden Başkan Söğüt, dün çok özel konukları ile makamında bir araya geldi.

VEKİLLERDEN ZİYARET

AK Parti’nin Kocaeli milletvekilleri; Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Veysel Tipioğlu, Mehmet Akif Yılmaz ve Sami Çakır, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ile makamında bir araya geldi. Konuklarını hizmet binası girişinde karşılayan Başkan Söğüt’ün yanı sıra buluşmada AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okudan, parti yöneticileri ve belediye meclis üyeleri de hazır bulundu.

İLK GÜNKÜ AŞKLA ÇALIŞMAYA DEVAM!

AK Partili milletvekilleri bir araya geldikleri Başkan Şener Söğüt’ü tebrik ederek yeniden seçilmesi dolayısıyla kendisini kutladı. Buluşmanın ardından konuşan Başkan Söğüt, “Birlikte yol yürüdüğümüz teşkilatımızı ve çok değerli milletvekillerimizi belediyemizde ağırladık. Yeni dönem için tebrik ziyaretinde bulunan AK Partili dostlarımıza teşekkür ediyorum. Körfez için ilk günkü aşkla çalışmaya ve koşmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817