AK Partililer Demokrasi Nöbetinde

Ancak seçim sonuçları üzerinden Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) yöneticilerinin itiraz ısrarları devam ediyor.  Körfez İlçe Seçim Kurulu tarafından yapılan itirazları geri çevrilen CHP’liler daha sonra İl Seçim Kuruluna başvuruda bulunmuş, buradan da istedikleri sonucu alamamışlardı.

BEKLEYİŞ DEVAM EDİYOR

Her ne kadar haklarında olumlu bir netice çıkmış ise de AK Parti’nin Kocaeli’deki yöneticileri ve temsilcileri, Körfez İlçe Seçim Kurulu’nu boş bırakmıyor. Başta Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt olmak üzere, İlçe Başkanı Nurettin Okutan, parti yöneticileri, meclis üyeleri ve kalabalık bir partili grup, seçim kurulundaki bekleyişini sürdürüyor.

“ESER VE HİZMET SİYASETİMİZ SÜRECEK”

Demokratik sonuçların kabul edilmesini bekleyen Belediye Başkanı Şener Söğüt ve beraberindeki parti yöneticileri, sürecin tamamlanmasının ardından mazbatasını almayı ve ardından eser ve hizmet siyasetine kaldığı yerden devam edeceklerini dile getiriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817