AK Partililer, Harmancık  Köyü Derneği’ni Ziyaret Etti

Mahalle ve köy bölgelerine yaptıkları ziyaretlerle halkın da yakın takdirini kazanan AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve yönetimi, sivil toplum kuruluşlarına konuk olmaya devam ediyor. AK Partili Tuna ve beraberindeki heyeti son olarak Körfez Harmancık Köyü Derneği yönetimi ile bir araya geldi.

TUNA VE AYAZ KATILDI

Gerçekleşen ziyarette AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Hasan Ayaz hazır bulundu. Harmancık Köyü Derneği Başkanı Mehmet Ali Varol’un ev sahipliğindeki buluşma oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti. Dernek başkanı Varol, ziyaretleri dolayısıyla Tuna ve beraberindekilere teşekkür etti.

“STK’LAR ÇOK ÖNEMLİ”

Buluşmada konuşan ilçe başkanı Ramazan Tuna, “Sivil toplum kuruluşları kültürümüzün yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması adına önemli kuruluşlardır. Harmancık Köyü Derneğimiz de çalışmalarını yakından takip ettiğimiz bir kuruluşumuzdur. Yönetim kurulumuzu başarılı çalışmaları nedeniyle tebrik ediyorum” dedi. Büyükşehir Koordinatörü Hasan Ayaz ise sivil toplum kuruluşlarına her zaman destek verdiklerini, bu katkının devam edeceğini dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.