Akşam İftariyelik dagıtıyor, Sahuru gençlerle yapıyor.!

AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın adayı olarak seçim çalışmalarını sürdüren Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, gece gündüz demeden 31 Mart sürecinde sahada yer alıyor. Gün içinde adım atmadığı mahalle, sokak ve cadde bırakmayan Başkan Söğüt, Ramazan ayına has şekilde geceleri de geceleri de farklı ve özel programlarla geçiriyor.

OKUTAN VE SARIGÜL DE SÖĞÜT’E EŞLİK ETTİ

Başkan Söğüt bu kapsamda önceki gece de ilçede ikamet eden öğrencilerin evlerine konuk oldu ve onlarla birlikte gece sahur yaptı. AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Sarıgül’ün de eşlik ettiği programlarda Söğüt, birlikte sahur yaptığı gençlere ev sahiplikleri dolayısıyla teşekkür etti. Belediye başkanı Şener Söğüt ayrıca gençlerle Play Station’da futbol maçı da oynadı.

BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ

Söğüt, “Öğrenci arkadaşlarımızla birlikte sahur yaptık. Gençlerimizin de 31 Mart’a hazır olduklarını görmek mutluluk verici bir şey. AK Parti Körfez İlçe Başkanımız Nurettin Okutan ile birlikte öğrenci kardeşlerimizle sahur sofrasında da bir araya geldik. Kendilerine misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ediyorum” dedi.

KENDİNİZİ GELECEĞE HAZIRLAYIN

“Ben enerjimi gençlerden alıyorum” diyen Başkan Söğüt. “Sizler için en değerli yıllardasınız. Şuan sizin çalışmaktan başka bir işiniz olmamalı. Bizler de devlet olarak, belediye olarak sizlerin en iyi yerlere gelebilmeniz için zemin hazırlamalıyız. Yarın devleti büyütecek, güç katacak olan sizlersiniz. Kendinizi geleceğe hazırlayın ” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817