Akşener, “Ceketimi Assam Kazanırım Dönemi Bitti”

Akşener, Darıca ilçesindeki esnaf ziyareti öncesinde kendisini bekleyen kalabalığa hitap etti. Esnaf dükkanlarında müşterilerin velinimet olduğunu belirten Akşener, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

“SEN NE ÜRETTİN?”

“Müşterisine söven esnaf var mı? Halbuki seçmenine söven siyasetçi var bu ülkede. Seçmenine terörist diyen siyasetçi var bu ülkede. Seçmenine nankör diyen siyasetçi var bu ülkede. Seçmenine şükürsüz diyen siyasetçi var bu ülkede. Sanan ne kardeşim? Esas olan sen çiftçinin derdine hangi çareyi ürettin?

“PARA HARİRİ’YE GİTTİ”

Çiftçiler nisan ayında gübre atamadı. ‘Çiftçinin gübresini ücretsiz atın’ dedik. Bak, Ukrayna ile Rusya arasında savaş var. Ayçiçek yağını getiremedin. Kahroldunuz, kalpten gidiyordunuz. Çünkü Türkiye’de kendi gıdası kendine yeter halini bitirdiniz. Dolayısıyla Ukrayna’dan, oradan, buradan belki buğday da alamayacaksınız. Onun için ‘Çiftçinin gübresini ücretsiz ver atsın’ dedik, hayır dediler. Ne oldu, biliyor musunuz? Telekom’un 24 milyar liralık hakkını hukukunu Hariri’nin cebine koydular, çiftçi gübre atamadı.

“CEKETİMİ ASSAM KAZANIRIM DÖNEMİ BİTTİ”

Sarayda birden fazla maaş alan danışmanlar var. Senin kızın, senin oğlun 4 yıllık üniversiteyi bitirip ‘Ne iş olsa yaparım’ şeklinde iş arıyor, bulamıyor. Çünkü istihdama yönelik hiçbir adım atmadılar. Şimdi el ele verip bir şey yapacağız. El ele vereceğiz ve benim buraya geldim gibi ağalar, muhteremler gelecek, karşınızda hazır ola geçecek, oylarınız çok kıymetli olacak ve hep beraber öğreteceğiz, seçmen velinimettir ağalar. Ceketimi assam seçilirim zamanı bitmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.