Ali Tuğra ve Harun Artık Delikanlı

Alican-Çiğdem Kazgan çiftinin oğulları Ali Tuğra ile Harun’un sünnet cemiyetleri, geçtiğimiz gün Derince Yenikent Mahallesi’nde bulunan Tanyıldız Düğün Salonu’nda gerçekleşti. Sevenlerinin adeta akın ettiği sünnet cemiyetinde yakınları Kazgan ailesini yalnız bırakmadı.

BÜYÜK İLGİ GÖSTERİLDİ

Cemiyete katılanlar arasında; Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Körfez Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Çırpan ve Osman Yurt, Körfez Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bülent Gülal, Gençlik ve Spor Müdürü Ali Osman Baş, Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk ve başkan vekili Hakan Tatlı, gazetemiz imtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmeni Burhan Yarar, Kocaeli Milli Kuruluşlar Birliği Başkanı Yücel Alpay Demir, AK Parti Kocaeli Milletvekili cemil Yaman, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan,AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkan Yardımcısı Erdal Durmuş, Özel Körfezim Eğitim Kurumları Genel Müdürü Azmi Cihat Hatipoğlu, Kocaeli Körfez Ağrılılar Derneği Başkanı Nurettin Kaplan, KOTSİAD Genel Başkanı Erkan Gül, derneğin şube başkanları ve yöneticileri, Kocaeli Öğrenim Gençliğine Yardım Derneği Başkanı Tugay Polat ve eşi Gülşen Polat, Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok, İYİ Parti İl yöneticilerinden Pelin Dönge, Kocaeli Tokatlılar Derneği Başkanı Turan Şahin, KOTSİAD Kurucu Başkanı, eski belediye ve il genel meclis üyesi Mehmet Allak, Derince meclis üyesi Ayşe Şiranun, Derince İlçe Nüfus Müdürü Suat Demir, son yerel seçimde CHP’nin Derince Belediye Başkan adayı olan Av. Sertif Gökçe, CHP Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Engin Taşdemir, Körfezli iş insanlarından Tayfun Balıkçı, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, SP Körfez İlçe Başkanı Mehmet Ali Tahtalı, meclis üyesi Mehmet Gümüş ile çok sayıda davetli katıldı. Ali Tuğra ve Harun'un kirveleliğini  ise Soner Kayali ve İskender Mert yaptı​​​​​​.

RENKLİ ETKİNLİKLER

Çocuklardan oluşan mehter takımının büyük ilgi gören konseri ile başlayan sünnet cemiyetinde düğün sahibi olan Alican Kazgan ile eşi Çiğdem Hanım, yaptıkları yöresel halk oyunları gösterisi ile davetlilerden büyük alkış aldı. Ayrıca Kars yöresine ait sunulan folklor gösterisi ilgi görürken, özellikle ateşle yapılan bıçaklı gösteri meraklı bakışlarla izlendi. Düğünde küçükler Alican ve Harun, adeta takı yağmuruna tutuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.