Alkanlar’da 2016'nın  Bu Fırsatını kaçırmayın

 

Geleneksel hale getirilen ve bu yıl da yaşanan ekonomik olumsuzluklara rağmen kış sezonuna girerken, evlenmek isteyen gençler düşünülerek, beyaz eşyadan, elektronik eşyaya, mobilyadan, küçük ev aletlerine varıncaya kadar çeşitlerin yer aldığı ve 3 ayrı fiyat seçeneğinin sunulduğu düğün paketi vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Geçtiğimiz yıllarda da benzeri etkinlikleri düzenleyen Alkanlar, bu şekilde ilçede ve çevre ilçelerde birçok müşterinin ilgisini çekmişti.

Paketler her bütçeye göre

Hazırlanan seçeneklerin ilki Eko Düğün Paketi oldu ve 20 parça ürüne 11 bin 490 lira fiyat verildi. İkinci seçeneğe Lüks Düğün Paketi adı verildi ve 29 parça ürüne 16 bin 690 lira fiyat verildi. Üçüncü seçenek olan Ultra Lüks Düğün Paketi’nde 31 parça ürün yer alırken, 22 bin 990 liralık fiyat verildi. Paketlerin içinde yer alan ve Vestel markasını taşıyan elektronik eşya, beyaz eşya ve mutfak aletlerinde tüm ihtiyaç düşünüldü.  Diğer ürünlerde de yatak odası, yemek odası, koltuk takımı ve baza çeşitleri mevcut.

Düğün paketi için gelen müşterilere sunulan listede, Vestel marka buzdolabı, kurutmalı çamaşır makinası, bulaşık makinası, ankastre set, 124 ekran televizyon, televizyon sehpası, elektrikli süpürge, tost makinası, ütü, dijital tartı, kahve makinası, mikser, çubuk blender, çay makinası, cam ketile, saç kurutma, kahve makinası, mikser, çeşitli markalarda yatak odası takımı, yemek odası takımı, koltuk takımı, yatak, baza, halı, yatak odası yolluğu, zigon sehpa, orta sehpa, portmanto, mutfak masa takımı çeşitleri yer alıyor.

Seçeneğin ve çeşidin bol olduğu düğün paketlerinden almak isteyen ve evliliğe hazırlanan, ya da eşyalarını yenilemek isteyenlere çeşitli ödeme kolaylıklarının da sağlandığı Alkanlar Mobilya, daha önce de bu tür kampanyalar yaparak halkın rahat alış-veriş yapmasını temin etmişti. Hazırlanan paketlerde, çeşidin ve ürünün bolluğunun yanı sıra markaların da aranan model olması, düğün paketlerine olan ilgiyi arttırıyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.