ALLAK'IN RUHSATINI BAŞKAN BÜYÜKAKIN VERDİ

Körfez ilçenin tanınmış iş insanlarından olan, kent siyasetinin de önemli isimleri arasında gösterilen Mehmet Allak’ın oğlu resmen mali müşavir oldu.

AK Parti’den 2004-2009 yılları arasında Körfez Belediye Meclis Üyeliği, 2009-2014 yılları arasında da il genel meclis üyeliği yapan Mehmet Allak’ın oğlu Abdullah Allak, dün düzenlenen törenle ruhsatını aldı.

BÜYÜKAKIN TAKDİM ETTİ

Kocaeli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nda (KSMMMO) binasında düzenlenen törenle ruhsatını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın elinden alan Abdullah Allak, “Mali müşavirlik ruhsatımı takdim eden Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın ve oda başkanımız Mustafa Taşpınar’a teşekkür ederim” dedi. Öte yandan Mehmet Allak da gerçekleşen törende oğlunu yalnız bırakmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817