Altın Kiraz’da Büyük Final Gecesi

Kentimizin saygın spor insanlarından olan ve düzenlediği farklı etkinliklerle adından söz ettiren Metin Özkan tarafından düzenlenen ve Mitat Atalay’ın da koordinatörlüğünü üstlendiği Altın Kiraz Dostluk Futbol Turnuvası’nda büyük final 27 Mart Çarşamba günü (Yarın) oynanacak. Bu sene 12’nci kez tertiplenen turnuvanın final gecesinde İSG Plus OSBG ile geçtiğimiz yılın şampiyonu Eti Group takımları şampiyonluk için kozlarını paylaşacak.

İKİ GÖSTERİ MAÇI BİRDEN

Körfez Belediyesi Çim Halı Tesislerindeki final gecesi etkinlikleri şampiyonluk mücadelesinin dışında farklı etkinliklere de ev sahipliği yapacak. Birlikspor Metin Özkan Futbol Okulları gösteri maçı ile başlayacak olan etkinliklerin ardından protokol mensuplarının yer alacağı gösteri maçı oynanacak. 23.00’te oynanacak olan final mücadelesinin ardından kupa töreni ile gece sona erecek. Kupa gecesine başta Kocaelispor’un efsane futbolcuları olmak üzere kent genelinden çok sayıda davetli ve protokol mensubu katılacak.

PROGRAMA KATILACAK KOCAELİSPOR EFSANELERİ VE DAVETLİLER

Kocaelispor Kulübü Başkanı Recep DURUL

MHK eski Başkanı Mustafa ÇULCU

TRT Yorumcusu Alp PEHLİVAN

Güvenç KURTAR

Engin KORUKIR

Erhan ARSLAN

Orhan GÖRSEN

Osman ÇAKIR

Zeki KAYA

Soner BOZ

Nuri ÇOLAK

Bülent UYGUN

Faruk SARMAN

Kaan DOBRA

Faruk YİĞİT

Bülent BATURMAN

Yaşar ALTINTAŞ

Yusuf ALTINTAŞ

Alper BOĞUŞLU

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817