Altın Kiraz’da Kazanan Betaspor


Genel koordinatörlüğünü Mitat Atalay’ın üstlendiği turnuvanın önceki akşam oynanan grup maçlarında yine büyük bir çekişme vardı. Karşılaşmayı izleyenler arasında Belediye-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Ertuğrul Çınar ile İl Hakem Kurulu Başkan Vekili Tuncay Çetinkaya da yer aldı.

3 PUAN BETASPOR’UN

Takımlarda forma giyen sporcuların yakınlarının da ilgi gösterdiği ve tribünleri doldurduğu turnuvanın önceki akşam oynanan ilk maçında Sarıyıldız Geri Dönüşüm ile Betaspor takımları karşılaştı. Maçın ilk dakikalarından itibaren rakibine üstünlüğünü kabul ettiren Betaspor, mücadelede istediği sonuca kolay ulaştı. Betaspor, sahadan 9-4 galip ayrıldı ve 3 puanı hanesine yazdırdı.

SARIYILDIZ GERİ DÖNÜŞÜM: 4

BETASPOR: 9

SAHA: Körfez Belediyesi Çim Halı Tesisleri

HAKEM: Ramazan Yıldız

SARIYILDIZ GERİ DÖNÜŞÜM: Tayfun Alkan, Kemal Sap, Erdem Kılıçaslan (Mehmet Öztürk), Cüneyt Coşkun, İsa Turcan, Akın Birgül (Serdar Dönmez), Uğur Aytekin

BETASPOR: Ersin Mert, Batuhan Boyoğlu, Kerim Yaşar, Mesut Horos (Tevfik Işık), Özgür Tınaz, Yavuz Kibar Çiftçi, Ruhi Yiğit

GOLLER: Batuhan Boyoğlu, Yavuz Kibar Çiftçi, Özgür Tınaz (6), Tevfik Işık (Betaspor), Akın Birgül, Mehmet Öztürk, Kemal Sap, İsa Turcan (Sarıyıldız Geri Dönüşüm)

SARI KART: Tayfun Alkan (Sarıyıldız Geri Dönüşüm)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.