ALTIN KİRAZ’DA SANTRA BUGÜN YAPILACAK

Bu yıl yine birbirinden heyecanlı ve çekişmeli müsabakalara sahne olması beklenen turnuvada başlama vuruşu yarın gerçekleşecek olan törenlerin ardından yapılacak.

BASINDAN GÖSTERİ MAÇI

Körfez Belediyesi Çim Halı Tesisleri’nde düzenlenecek olan turnuvanın açılışının renkli görüntülere sahne olması bekleniyor. Program kapsamında birbirinden farklı etkinlikler de tertiplenecek. Bu kapsamda saat 19.00’da basın mensuplarının da forma giyeceği gösteri maçı oynanacak.

PROTOKOL MAÇ YAPACAK

Daha sonra ise saat 19.45’te kent genelinden çok sayıda protokol mensubunun yer aldığı takımların oynayacağı gösteri maçı büyük bir heyecan içinde geçecek. Bu maçın hemen ardından ise turnuvanın ilk maçı oynanacak. Müsabaka öncesinde yine protokol mensupları tarafından başlama vuruşu yapılacak. 21.00’de ise turnuvanın ilk mücadelesinde geçen yılın şampiyonu Eti Gorup ile Çağkay Mühendislik takımları karşı karşıya gelecek.

ÖZKAN AÇILIŞA DAVET ETTİ

Turnuva ile ilgili olarak bir açıklama yaparak davetini turnuvanın açılışına spor ve kent camiasını davet eden 12. Altın Kiraz Dostluk Futbol Turnuvası’nın Organizasyon Komitesi Başkanı Metin Özkan, “Yeni bir turnuvaya daha başlıyoruz. Sorunsuz ve centilmence geçmesini diliyorum. Tüm dostlarımızı bugünkü açılış törenimize bekliyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.