Altın Kiraz’da Sürpriz Yok

Bu yıl 12’nci kaz düzenlenen turnuvada takımlar son derece centilmen bir şekilde maçlarda mücadele ediyorlar.

ETİ MİMARLIK RAHAT KAZANDI

Dün oynanan günün ilk maçında Eti Mimarlık ile Kontrat İnşaat-Kartepe Veteran takımları mücadele etti. İki takımın da birbirini tartarak başladığı maçta ilk yarının ilerleyen dakikalarında üstünlüğü ele alan Eti Mimarlık, etkiyi ayaklarının performansı ile maçı koparmayı başardı. Sahadan 8-2 üstün ayrılan Eti Mimarlık’ta Kaya Öz maçı beş golle tamamladı.

ERS İNŞAAT 2’DE 2 YAPTI

Günün ikinci maçında ise ERS İnşaat & Otomotiv ile Öz-Can Pişmaniye takımları kozlarını paylaştı. Turnuvanın iddialı takımlarından biri olan ERS İnşaat & Otomotiv, maçın ilk dakikalarından itibaren oyunda üstünlüğü ele geçirdi ve ilk yarıyı 6-1 önde tamamladı. İkinci yarıda da etkili futbolunu sürdüren ve golcüsü Erdi ile rakibini gol yağmuruna tutan ERS İnşaat & Otomotiv, sahadan 12-1 galip ayrıldı ve ikinci maçını da galibiyetle tamamladı.

ETİ MİMARLIK: 8

KONTRAT İNŞAAT-KARTEPE VETERAN: 2

SAHA: Körfez Belediyesi Çim Halı Saha

HAKEM: Hüseyin Erdem

ETİ MİMARLIK: Emre Kösemen ***, Engin Kocaman **, Emrah Öztürk **, Cevdet Havuz ***, Kaya Öz ***, Mesut Aslantaş **, Cihat Kulaksız ***

KONTRAT İNŞAAT-KARTEPE VETERAN: Ergin Gökder **, Mesut Can **, Muhittin Pilis **, Fatih Engin **, Ergün Kömürcü ***, Fatih Örsoğlu ***, Fatih Kıyar ** (Ahmet Baysal *)

GOLLER: Engin Kocaman, Kaya Öz (5), Mesut Aslantaş, Cevdet Havuz (Eti Mimarlık), Fatih Örsoğlu (2) (Kontrat İnşaat-Kartepe Veteran)

ERS İNŞAAT & OTOMOTİV: 12

ÖZ-CAN PİŞMANİYE: 1


SAHA: Körfez Belediyesi Çim Halı Saha

HAKEM: Hüseyin Erdem

ERS İNŞAAT & OTOMOTİV: Çağlar Akın **, Fatih İlter **, Erdem Gürcan **, Erdi Söğüt **, Doğan Şirin **, Alperen Aşkın **, Ömer Gören **

ÖZ-CAN PİŞMANİYE: İhsan Bayraktar *, Fatih Ada **, Nadir Mutlu * (Ali Akbaş *), Turgut Okan **, Furkan Okan **, Aykut Okan **, Haki Arslan **

GOLLER: Erdi Söğüt (9), Fatih İlter (2), Doğan Şirin (ERS İnşaat & Otomotiv), Furkan Okan (Öz-Can Pişmaniye)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.