Altın Kiraz’da Tecrübe Öne Çıktı

Kentimizin saygın spor adamlarından Metin Özkan tarafından düzenlenen ve koordinatörlüğünü Mitat Atalay’ın üstlendiği, bu yıl ise 12’ncisi gerçekleşen Altın Kiraz Dostluk Futbol Turnuvası’nda önceki gün çok önemli iki müsabaka oynandı. Körfez Belediyesi Çim Halı Tesisleri’nde oynanan ve hakem olarak Zülfikar Akça’nın düdük çaldığı zorlu maçlar yine bol gollü ve çekişmeli geçti.

İLK MAÇTA KAZANAN GOLD GAYRİMENKUL

Günün ilk maçında Çağkay Mühendislik ile M.A. Gold Gayrimenkul-Emlak takımları karşı karşıya geldi. Her iki takımın da dengeli başladığı maçın ilerleyen bölümlerinde M.A. Gold Gayrimenkul-Emlak takımı rakibine etkisini hissettirmeye başladı ve maçta bulduğu gollerle sahadan 10-4 üstün ayrılarak haftayı galibiyetle tamamladı. Maçın en skorer ismi M.A. Gold Gayrimenkul-Emlak’tan Alper Gör oldu.

OVA KASAP RAKİBİ ZORLADI

Günün ikinci maçı ise müthiş bir çekişmeye sahne oldu. Turnuvada geçtiğimiz yıl şampiyonluğu elde eden Eti Group, grup mücadelesinde Ova Kasap takımı ile karşılaştı. Mücadelenin ilk yarısında 2-0 öne geçen Eti Group, rakibinin maçın sonraki bölümünde etkili futboluna karşılık veremedi. 2-1 tamamlanan ilk yarının ardından Ova Kasap, ikinci yarıya da yine başarılı bir oyunla başladı.

TECRÜBELİ AYAKLAR SONUCU BELİRLEDİ

Art arda pozisyonlar bulan ve bir de penaltı atışından yararlanamayan Ova Kasap, ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-2 öne geçti. Ancak tecrübeli oyunculardan kurulu olan Eti Group, maçın ilerleyen bölümlerinde Mehmet Açık ve Yaşar Aydın ile sonuca ulaşmasını bildi. Karşılaşma Eti Group’un 5-3 üstünlüğü ile sona erdi.

ÇAĞKAY MÜHENDİSLİK: 4

M.A. GOLD GAYRİMENKUL-EMLAK: 10

SAHA: Körfez Belediyesi Çim Halı Tesisleri

HAKEM: Zülfikar Akça

ÇAĞKAY MÜHENDİSLİK: Cem Ali Boztepe **, Hakan Yıldırım **, Serkan Yıldırım **, Semih Okurer ***, Mustafa Baytak ** (Bayram Okurer **), Selçuk Yavuz ***, Vural Kotan ** (Şeref Ergin **)

M.A. GOLD GAYRİMENKUL-EMLAK: Kayhan Zaman **, Kemal Cavnar ***, Hasan Çelik ***, Arda Kaval *** (Zafer Durmaz ***), Önder Esen ***, Alper Gör ***, Ruhi Yiğit **

GOLLER: Semih Okurer (2), Selçuk Yavuz, Vural Kotan (Çağkay Mühendislik), Arda Kaval (2), Zafer Durmaz (2), Önder Esen (2), Alper Gör (3), Ruhi Yiğit (M.A. Gold Gayrimenkul-Emlak)

SARI KART: Serkan Yıldırım (Çağkay Mühendislik)

OVA KASAP: 3

ETİ GROUP: 5

SAHA: Körfez Belediyesi Çim Halı Tesisleri

HAKEM: Zülfikar Akça

OVA KASAP: Mustafa Biçer ***, Murat Ünlü ***, Nurullah Parlak **, Muhammet Biçer **, Murat Cangül *** (Alaattin Ünal **) (İsa Aydemir **), İbrahim Ünlü **, Metin Demir ** (Aytekin Çakır **)

ETİ GROUP: Engin Varıcıoğlu ***, Kutay Şenyıl ***, Erol Badiş **, Melih Öztorun **, Mehmet Açık ***, Yaşar Aydın ***, Eser Akbaş **

GOLLER: Murat Ünlü (2), Murat Cangül (Ova Kasap), Melih Öztorun, Mehmet Açık (2), Yaşar Aydın (2) (Eti Group)

SARI KARTLAR: Aytekin Çakır (Ova Kasap), Erol Badiş, Melih Öztorun (Eti Group)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.