Altın Kiraz’ın Tanıtımı Yapıldı

Körfez ilçenin yetiştirdiği saygın spor insanlarından olan Metin Özkan tarafından düzenlenen turnuvaya bu sene de yine çok sayıda önemli kurumun takım halinde katılacağı belirtildi. Heyecanı şimdiden başlayan Altın Kiraz Futbol Turnuvasının lansmanı bu sabah Tütünçiftlik sahilde bulunan Nazende Restoran’da gerçekleştirildi.

BÜYÜK İLGİ GÖSTERİLDİ

Büyük ilgi gösterilen tanıtım programına Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, eski belediye başkanı İsmail Baran, Merkez Hakem Kurulu (MHK) eski Başkanı Mustafa Çulcu, AK Parti önceki dönem il başkanlarından ve Körfez Belediye Başkan aday adayı Abdullah Eryarsoy, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan, STK ve siyasi parti temsilcileri ile belediye başkanı ve meclis üyesi aday adayları katıldı.

ANA SPONSOR: FULL MEDYA

Düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan ve katılan tüm konuklarına teşekkür eden körfezli spor insanı Metin Özkan, “Sadece ilçemize ya da kentimize değil, aynı zamanda ulusal ve uluslararası alanda büyük bir marka haline getirdiğimiz Altın Kiraz Futbol Turnuvası’nın kura çekimini 25 Ocak’ta gerçekleştireceğiz. 7 Şubat’ta ise ilk santra yapılacak. Ana sponsorumuz iş insanımız Şenol Çiçek’in sahibi olduğu Full Medya olacak.

PROTOKOL ÖZKAN’I KUTLADI

Bu önemli günde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz. Dostluğun ve kardeşliğin, fair play’in ana teması olan turnuvamızda yer alacak tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi. Daha sonra konuşan belediye başkanı Şener Söğüt, eski başkan İsmail Baran, MHK eski Başkanı Mustafa Çulcu ve siyasi parti temsilcileri yaptıkları konuşmalarda bu çok önemli organizasyon dolayısıyla spor insanı Metin Özkan’ı kutladı ve katılan takımlara başarılar temennisinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.