ALTINKİRAZIN KURA ÇEKİMİNE YOĞUN KATILIM

Kura çekimine çok sayıda davetli katıldı. 6 grupta 24 takımın mücadele edeceği turnuvanın kura çekimine ilgi oldukça yoğun oldu.

Her yıl büyük çekişme ve heyecana sahne olan Altınkiraz Dostluk Futbol Turnuvası’nda kuralar çekildi. Yönder Okulları’nda yapılan kura çekimine Eski Büyükşehir Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,  Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Kocaelispor Başkan Vekili Recep Durul, CHP Derince Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe, Kocaelispor'un unutulmaz kaptanı Osman Çakır, Kağıtspor Kulübü Başkanı İbrahim Ercin, Büyükşehir Afet Koordinasyon Daire Başkanı Şemsettin Yıldırım, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan, Özgür Kocaeli Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Cemalettin Öztürk, Özgür Kocaeli Gazetesi Spor Müdürü Hayrettin Albayrak, Kocaeli Hakemler Derneği Başkanı Özhan Kurt,  KASKF Başkanı Murat Aydın  katıldı.

METİN ÖZKAN: HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM

Turnuvanın Tertip Komitesi Başkanı Metin Özkan kura çekiminden önce yaptığı konuşmada, “Bu yıl yine büyük bir sevinçle bir aradayız. Sporun birleştiren gücünü her anlamda kullanmak istiyoruz. Altınkiraz sadece futbol maçlarının oynadığı bir turnuva yeri değildir. Altınkiraz yeni dostlukların, kardeşliklerin başladığı, dostluk bağlarının güçlendiği yerdir. Bugün bizimle olan, yalnız bırakmayan tüm gönül dostlarıma teşekkür ederim” dedi.

HEYECAN DOLU, DOSTÇA BİR TURNUVA OLMASINI DİLİYORUM

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun turnuvanın kentin renkli organizasyonlarından birisi olduğunun vurgusunu yaparak, “Metin kardeşimiz değerli bir organizasyon yapıyor. Burada da ciddi bir emek var. Onu yalnız bırakmadık. Heyecan dolu ve dostça bir turnuva olmasını diliyorum” diye konuştu.

KENTİN BU ORGANİZASYONLARDA BİR ARAYA GELMESİ ÇOK İYİ

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ise, “Kentin bu organizasyonlarda bir araya gelmesi çok iyi. Bu iyi birlikteliği, desteği Kocaelispor’da da yaşamamız ve devam ettirmemiz lazım. Sizleri Kocaelispor’a destek olmaya bekliyorum” dedi.

ÇOCUKLAR VE GAZETECİLER UNUTULMADI

Yönder Okulları’nda yapılan kura çekimi öncesinde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle pasta kesildi. Gazeteciler için hazırlanan pastayı Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan kesti. Ayrıca program öncesinde çocuklara bisiklet hediye edildi. Çocuklar hediye edilen bisikletleri anne ya da babalarıyla birlikte seçti. Kura çekiminin sonunda toplu fotoğraf çekildi. Programının sonunda ise Kullarsporlu minik sporcular Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile fotoğraf çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.