Altyapı Yatırımı Şehrin Geleceği İçin Önemli

Amasyalılar Derneği’ne konuk olan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez’in altyapısını tamamen yenilediklerini belirterek, “Zor ve meşakatli bir süreç ama altyapıya yatırım şehrin geleceğine yapılan en kıymetli yatırımdır” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, STK ziyaretleri kapsamında son olarak Körfez Amasyalılar Derneği’ne konuk oldu.  Dernek Başkanı Ahmet Çınar ve yönetimiyle bir araya gelen Başkan Şener Söğüt, dernekteki üyelerle de tek tek sohbet etti. Sohbet havasında gerçekleşen buluşmada, dernek üyelerinden gelen soruları cevaplayan Başkan Söğüt, yapılan çalışmalarla ilgili de bilgiler aktardı.

DÖRT BİR YANDA ÇALIŞMA

Körfez Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve bakanlıklar ile birlikte Körfez’de tamamlanan ve devam eden projelerin maliyetinin yaklaşık 1 milyar TL olduğunu belirten Başkan Söğüt, “Ulaşımdam sosyal donatılara, eğitimden çevreye kadar Körfez’de neye ihtiyaç varsa, eksiklik gördüğümüz ne varsa bunları tamamlamak için gece gündüz çalışıyoruz. Ciddi bir emek, ciddi bir çalışma var.

BAŞTAN SONA YENİLİYORUZ

Mesela şehrin altyapısını baştan sona yeniliyoruz. Vatandaşımız biraz sıkıntı çekiyor, aksaklıklar da yaşanıyor. Bizler bunu en aza indirmeye çalışıyoruz. Çünkü elimizi taşın altına koymazsak, bu yarayı görmezden gelirsek büyük vebal alırız. Zor ve meşakatli bir süreç ama altyapıya yatırım şehrin geleceğine yapılan en kıymetli yatırımdır” dedi. Başkan Söğüt daha sonra üyelerden gelen soruları da cevapladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.