AMİR ATEŞ KURFALLIDA
 Amir Ateş ve ekibi

Her yıl geleneksel olarak yapılan ve ülkemizin tanınmış hafız ve mevlidhanlarının        iştiraki ile  gerçekleşen Kurfallı Camisindeki toplantıda; Kandıralı Bestekar Amir Ateş, Mevlidhan Kadir Konya, İstanbul Beylerbeyi Camii        İmam Hatibi  Ramazan Kutlu, Hafız Cevat Gündoğdu, Tekirdağ Hayrabolu Müftülüğü Vaizi Ramazan Tutal  okudukları ilahiler ve yaptıkları sohbet ile Ağvalıları çoşturdu.  

Büyük bir kalabalığın ilgi gösterdiği toplantının duasını İstanbul Beylerbeyi Camii İmam Hatibi Ramazan Kutlu Hoca yaptı. 

Bestekar Amir Ateş’in programına Şile Belediye Başkanı Cem Tabakoğlu, İzmit’ten;   Kocaeli  Kandıralılar Derneği Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar, eski Kuruçeşme Belediye Başkanı  Ali Kahraman, Kandıra’dan Mustafa Akyıldız, İstanbul’dan Kandıralı İşadamı Şahap Er de katıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.