Anketlerde açık ara öndeyiz.!

Esentepe Mahallesi’nde bulunan ve Mahalle Başkanı Şaban Akyıldız ile yönetiminin ev sahipliğinde Kıl Çadırı’nda gerçekleştirilen toplantıya Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, Ak Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demirci, MHP. Körfez İlçe Teşkilat Başkanı Yaşar Yıldırım, Sosyal İşler Başkanı Süleyman Yıldırım, Belediye Meclis Üyesi Adayı Yunus Kandal , Ak Parti SKM. Başkanı Ahmet Aslan , MHP. Meclis Üyesi Adayı Ahmet Topuz partililer ve mahalle sakinleri katıldı.

BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ

Gerçekleşen toplantıda mahalle başkanı Şaban Akyıldız ve ilçe başkanı Nurettin Okutan’ın ardından katılan partililere ve vatandaşlara seslenen Belediye Başkanı Şener Söğüt, “31 Mart seçimlerine kısa bir süre kaldı. Bu dönemde bizlerin en büyük destekçisi elbette mahalle yönetimlerimizden başlayarak teşkilatlarımızdır. Hepinize destekleriniz için teşekkür ediyorum.

“TARİHİ BİR SEÇİM OLACAK”

31 Mart seçimleri sadece belediye başkanının ya da meclis üyelerinin belirleneceği sıradan bir seçim olmayacak. Dünyada söz sahibi olmuş bir Türkiye’nin daha güçlü şekilde bölgesinde etkisini sürdürebilmesi için bu seçimlerin önemi büyük. Bu yüzden liderimize, Sayın Cumhurbaşkanımıza en büyük desteği Körfez ilçeden vermek istiyoruz. Hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Tekrar özveriniz ve destekleriniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817